Ne légy rest, kell a rost!

Jó emésztés, garantált fogyás!

Puffadás, hasfeszülés, székrekedés, bélgázok, súlyfelesleg? Mind-mind emésztési problémára utal. Visszafordítanád, lefogynál? Mozogj többet, és támogasd a szervezeted rostokkal és ami nagyon fontos, egyidőben emésztőenzimekkel is. A Psylliox Activ Fibra por minden tasakja egyben tudja ezt! Egyszerű, természetes megoldás, ami jót tesz a gyomornak, a beleknek, és hetente akár egy kilót is lefarag rólad!

 
5 280 Ft
4 225 Ft

10 jel, hogy bedöglött az emésztésed

1.
A felesleg a csípődre, hasadra,
gyomortájékra rakódik
2.
Keveset eszel, mégis hízol
3.
Fogynál, de nem működik a diéta
4.
Puffadás, felfúvódás, hasfeszülés kínoz, főként az esti órákban
5.
Szélsőséges emésztési zavarok: hasmenés, székrekedés gyötör

 
A bélgáz, puffadás, hasfeszülés tipikus emésztési gondra utaló tünetek.
 

6.
Bélgázok gyötörnek, vacakol a gyomor
7.
Pattanás, mitesszer, bőrgondok
8.
Könnyen megfázol, megbetegedsz
9.
Nincs elég energiád,
kimerülsz a nap végére
10.
Rosszul alszol, és nehezen,
kimerülten ébredsz

Ez az ok és a megoldás

Te tudod, hogy miből mennyit eszel? Táplálkozási szakemberek szerint az az ideális, ha a napi étrend legfeljebb 45%-a szénhidrát, 25%-a fehérje, 30%-a pedig zsír. Lehetséges, hogy tartod ezt a szabályt, de ugyan ki gondol a rostokra? Pedig, ha emésztési gondjaid vannak, sanszos, hogy ez a baj. Kellenek a rostok – de az emésztőenzimek is!

A Psylliox porban minden benne van, ami egy igazán hatékony emésztésrendező béltisztításhoz, fogyókúrához kell. El sem hinnéd, mi minden fér bele egyetlen kis tasakba; gabonából fermentált emésztőenzimek, koncentrált gyömbérolaj kivonat, tamarindusszal, körtével és psylliummal kombinálva.

Mi a teendőd?

Tarts egy alapos Psylliox  kúrát: minimum 60, maximum 120 napos időtartamban. A kúraidő alatt igyál meg minden nap kétszer egy-egy tasaknyi Psylliox port. Egyszerűen szórd egy pohár vízbe, vagy a kedvenc gyümölcslevedbe, és idd meg.

 

Apróság, de nagyon fontos!
Amint elkeverted, AZONNAL idd meg. Ne akkor nézz rá a facebook-odra, ne várj vele a meeting végéig, ne terelje el a figyelmed a legújabb irodai pletyka.

Miért kell ilyen gyorsnak lenned?
Mert a Psylliox duzzadó rostjai tényleg azonnal működésbe lépnek! Ha magára hagyod, percek alatt bekocsonyásodik, márpedig az a jó, ha ez a folyamat a gyomrodban kezdődik el.

Öblítsd le az egészet egy jó nagy csésze folyadékkal, s kezdődhet a nap. Napközben valamikor mégegyszer megismételheted ezt. Ügyelj a napi folyadékbevitelre (testsúly 25 kg/ 1 liter)!

 
Rostok és emésztőenzimek: így használd!
Megkönnyebbül gyomor, jobb emésztés, hatékonyabb diéta.
 


Mit fogsz tapasztalni?
 

  • Ízre kimondottan kellemes, körte zamatú.
  • Semmi „sürgető kellemetlenség” nem vár rád, ez ugyanis inkább székletrendező, mint hashajtó, bár kétségtelen hatásos székrekedés ellen.
  • Pár nap, és rendszeresebb, illetve rendezettebb, azaz lazább, könnyebb a lesz a székleted.
  • Puffadás, bélgázosodás? Nincs ilyen mellékhatása - épp ő az, aki ezeket a tünetet is rendezi.

Végre nem rostokol többé semmi a belekben!

Naponta 30-40 gramm rost elfogyasztásával hetente akár egy kilós fogyás is elérhető, a hasszépítő, haslapító hatásról már nem is beszélve. Ezt a kihívást sokkal könnyebben teljesítheted a rostban gazdag Psylliox-al. Na de mik azok a rostok és hogyan működnek?

Az oldható, azaz vízoldékony rostok (ilyet tartalmaz a zabpehely, zabpehelyliszt) megszívják magukat vízzel, és gélszerű anyagot képeznek. Az emésztőrendszerben megtett útjuk során megkötik az epesavakat, csökkentik az epebetegségek kialakulásának esélyét, a koleszterinszintet, sőt még a zsírokat is „felszívják” így hatékonyan támogatják a diétád.

 
Rostok és emésztőenzimek –a  gyomor legfőbb segítői.
 

Az oldhatatlan rostok emészthetetlen szénhidrátokat tartalmaznak (ilyet tartalmaz a lenmag és a lenmagliszt), és ugyanúgy hasznosak, mint vízoldékony társaik. Segítik a táplálkozással bevitt élelem előrehaladását a bélrendszerben, gyorsítják az anyagcserét, megakadályozzák a székrekedés kialakulását – mindezzel tehát ők is támogatják a súlyvesztést.

A legfontosabb: az emésztőenzimek. Tegyük fel, hogy a táplálkozásodban helyén vannak az arányok (zsír-szénhidrát-fehérje-rostok). Ezeket az emésztőműhelyedben sokkal kisebb darabkára kell szétszerelni a szervezetnek, hogy a sejtjeidnek hasznosak lehessenek. Mindenkinek van ilyen szétszerelő műhelye, de fabatkát sem ér a gyár, ha nem dolgoznak benne munkások, azaz az emésztőenzimek. 

Az emésztőenzimek nem csak az emésztés, a diéta segítői is!
 
Cotipsilium porral tökéletes az emésztés és a fogyás.
5 280 Ft
4 225 Ft

Melóshiány a „szétszerelő műhelyedben”

Az emésztőenzimek dolga az, hogy a nagy molekulákat redukálják: az összetett molekulákat (szénhidrátokat, zsírokat, fehérjéket) kisebb egységekre bontsák. Ha pótolod őket, ugrásszerűen felgyorsulnak, eredményesebbé válnak a biokémiai hatások a szervezetedben. Az emésztőenzimek áldásos munkája elejét veszi azoknak az erjedéses folyamatoknak is, ami a kellemetlen gázképződés, puffadás, hasfeszülés oka a bélrendszerben.

A Psylliox por egyszerre tartalmaz oldható és oldhatatlan rostokat valamint olyan gabonából fermentált emésztőenzimeket, amelyeket akár gluténérzékenyek is fogyaszthatnak. Ez nekem már több mint meggyőző, csakhogy a Psylliox por összetétele még ennél is tartalmasabb.

 
Hasfeszülés helyett: feszes has!
Természetes összetevők az egészséges emésztésért.
 

+3 fontos összetevő!

A gyömbérolaj élénkíti a normál perisztaltikát a gyomorban és a belekben. (Hatóanyaga a gingerol, amiből a Psylliox 20%-ot tartalmaz.) A Tamarindusz és a Körte kivonat támogatják az emésztést és prokinetikus hatásukkal képesek normalizálni a béltranzitot, normalizálni a széklet tömegét és állagát.